Woordenlijsten maken zonder een account

door Webmaster


Geplaatst op 2017-05-14 16:22:38


We hebben het mogelijk gemaakt om zonder account ook woordenlijsten te kunnen maken en overhoren. Je kunt uitgelogd in het linkermenu nu een aantal links vinden om woordenlijsten te maken, zoeken en importeren. Ook kun je lijsten van andere gebruikers overhoren.

Om leerlingen met een account te beschermen en een aantal voordelen te geven, zijn er verschillende dingen veranderd op het platform. Het is je misschien al opgevallen dat veel lijsten in het alle lijsten overzicht een slotje hebben. Dit betekent dat alle gebruikers zonder en met een account deze lijst kunnen overhoren, maar niet kunnen bewerken. Alleen de eigenaar van de lijst kan deze lijst bewerken, indien hij/zij is ingelogd. Zo kunnen alle leerlingen van elkaar profiteren, zonder dat de eigenaar van een lijst hier hinder aan ondervindt. Lijsten die gemaakt worden door gebruikers zonder account, worden niet beschermd. Dit betekent dat iedereen lijsten kan bewerken die door een gast zijn gemaakt. Wil je niet dat andere gebruikers jouw lijst veranderen? Registreer je dan en maak op je account een lijst.

Er zijn ook een aantal beperkingen aan het maken van lijsten zonder je te registreren. Bij het overhoren heb je niet toegang tot alle opties. Zo kun je bijvoorbeeld niet gemengd of uitgebreid overhoren. Deze opties zijn wél (gratis) beschikbaar voor leerlingen die een account hebben. Als gast heb je dus toegang tot een beperkt aantal basis opties. 

We hopen het hiermee aantrekkelijker te maken voor nieuwe gebruikers. Bestaande gebruikers hebben echter nog steeds een hoop meer opties.

Veel leerplezier!

Slotje bij lijsten

 Het slotje bij de lijsten. Een slotje betekent dat deze lijst alleen te bewerken is door de eigenaar, maar te overhoren door iedereen.


Discussie